Heeft u een renovatie project?

verbouwingen door logica bouw

U kunt bij ons terecht wij helpen u met het ontwerpen van badkamers en keuken indelingen.U kunt voor elk advies vrijblijvend bij ons terecht en gebruik maken van onze lange ervaring.Ook hebben wij een adres waar u op het gebied van badkamers in de showroom ideeën kan op doen betreffende badkamer en toilet indelingen. Hier kunt u ook terecht voor wand en vloer tegels en lopen diverse mensen rond om u van goed advies op maat te helpen.

Doordat wij alles uitvoeren hoeft u niet met verschillende aannemers te werken.
Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen de verschillende werkzaamheden daardoor beter en sneller op elkaar afstemmen wat tijd en geld bespaart.
Kijkt u rustig naar de verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd en neemt u contact met ons op zodat wij rustig kunnen kijken waar wij uw wensen en dromen werkelijkheid kunnen laten worden.

ons werk

bekijk onze eerdere projecten

Bij Logicabouw leveren wij maatwerk. Zo kunnen wij alles maken wat u voor ogen heeft. Op deze pagina vindt u […]
Denkt u er over uw toilet te renoveren of zoekt u een bouwbedrijf die een toilet kan plaatsen in uw […]
Op deze pagina vindt u een impressie van de badkamer die wij met Logicabouw hebben gebouwd en verbouwd. Ook voor […]
Voor het plaatsen en monteren van (maatwerk) keukens bent u bij Logicabouw aan het juiste adres. Op deze pagina vindt […]
Logicabouw is uw partner voor zowel verbouw, nieuwbouw als opbouw projecten. Hoe uitdagend de opdracht ook lijkt, wij hebben altijd […]